„CREDE NUMAI!” – conferință și concert de cântări bisericești

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, organizează un eveniment de suflet, în cadrul căruia ne vom bucura de prezența unor oameni minunați care fac cinste întregii creștinătăți din țara noastră.

„CREDE NUMAI!” se dorește a fi un eveniment care să-i sensibilizeze pe arădeni și nu numai, aducându-le aminte acestora despre importanța privirii și înspre interior, într-o lume în care ni se propune să ne adresăm mai mult aspectelor ce țin de cele palpabile, evidente și exterioare.

Organizat în Vinerea Mare a catolicilor și în Vinerea Floriilor a ortodocșilor și a celorlalți creștini, acesta se adresează tuturor deopotrivă, fiind un bun prilej de a fi împreună.

Invitații noștri sunt:

• Pr. Constantin NECULA
• Daniel BUZDUGAN
• Paula HRISCU
• Grupul psaltic TRONOS al Catedralei patriarhale din București, dirijat de arhid. Mihail BUCĂ.

Conferința – dialog care îi va avea ca protagoniști pe părintele Constantin Necula și Daniel Buzdugan, precum și concertul de pricesne și cântări bisericești susținut de Grupul psaltic Tronos al Catedralei patriarhale din București și Paula Hriscu se doresc a fi un bun prilej de odihnă și liniște pentru toți cei care veți răspunde invitației noastre.

Moderatorul evenimentului va fi preotul Vlad – Sergiu Sandu.

Vă așteptăm cu bucurie !

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Informatii

Data: 2023-04-07
Ora: 19:00
Locația: Sala Polivalentă